Voedingsadvies

Voedingsgewoontes hebben een invloed op je gezondheid. Een onevenwicht binnen je voedingsgewoontes en je levensstijl kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, …

Wie kan bij mij terecht? Iedereen met vragen over:

  • gezonde voeding
  • overgewicht (volwassenen en kinderen)
  • gezond bijkomen in gewicht
  • hart- en vaatziekten (cholesterol, bloeddruk …)
  • diabetes
  • spijsverteringsproblemen  (maagdarmproblemen, constipatie, spastisch colon, …)
  • voeding tijdens zwangerschap
  • eetstoornissen (oa anorexia)
  • voedingsallergieën en intoleranties
  • ….

Aangezien ik graag met kinderen werk en deze toch een specifieke behandeling vragen, volgde ik ondermeer een opleiding “Kindvriendelijke consultaties”. Hierdoor kan ik kinderen helpen om op een speelse, leuke manier tot een gezonde levensstijl te komen.

Daarnaast volgde ik een specifieke opleiding inzake eetstoornissen, zodat ik hiervoor ook de nodige kennis heb om deze voedingsproblematiek goed te kunnen begeleiden.

Tevens vind ik mijn plezier in het geven van voordrachten, cursussen, (kook)workshops, winkeloefeningen, … Contacteer mij gerust vrijblijvend voor verdere info. Thema’s kunnen variërend zijn, er mag gerust een eigen voorstel gedaan worden.

Zin om samen met mij aan de slag te gaan?

Of heb je nog vragen?

Contacteer mij

Ik krijg steeds positieve feedback, dit motiveert om door te doen. Ann luistert naar wat ik zeg.

A.V.

Het voelde niet aan als een dieet, maar eerder als een verandering van manier van eten. Via de tips is het nu ook veel gemakkelijker om dat gewicht te behouden.

L.C.

Naar mijn diëtiste ga ik niet om te diëten, maar om een gezonde levensfilosofie aan te leren: make it a lifestyle, not a duty.

S.C.

Er is geen drempelvrees als het eens minder goed is gegaan. Je krijgt telkens weer de steun om gezonde levensstijl verder te zetten.

M.V.

Persoonlijke aanpak, veel recepten en tips, op een natuurlijke manier.

S.T.

Een heel persoonlijke aanpak met adviezen die duidelijk onderbouwd zijn. Het motivationele komt aan bod op een fluwelen wijze.

P.D.

Ik krijg altijd voldoende voorbeelden van alternatieve producten.

F.L.

Ik vind de consultaties heel goed, ze zijn erg persoonlijk, advies is echt op maat. Er is oog voor alle aspecten van gezond leven, veel ruimer dan gewicht en voedingsdagboekje. Steeds nieuwe ideeën en creatief omspringen met moeilijkheden. Geen ‘je moet’, maar ‘hoe kunnen we’.

N.V.

Er is een vertrouwensrelatie en zeer amicale aanpak.

C.M.