Team

In 2007 studeerde ik af als kinesitherapeute aan de universiteit van Gent. Na het behalen van mijn diploma ben ik onmiddellijk in het werkveld gestapt. Gedurende vier jaar ging ik aan de slag in een zelfstandige groepspraktijk.

Mijn eerste werkjaar combineerde ik met een specialisatiejaar in de manuele therapie. Het jaar daarop volgde ik nog de navorming psychomotoriek bij kinderen. Dit omdat het samenwerken met kinderen mij ook erg aansprak.

Na enkele jaren van ervaring op de werkvloer, kwam het idee om in Rekkem een eigen groepspraktijk op te starten, samen met mijn zus Ann.

Het werk in onze eigen praktijk combineer ik met een parttime job in een rust- en verzorgingstehuis te Wevelgem. Het is een ander doelpubliek en een andere behandelingsaanpak maar dit maakt de combinatie met mijn zelfstandige praktijk erg variƫrend en boeiend.

In 2016 is mijn collega Riet Huysentruyt gestart in onze praktijk en sindsdien vormen wij een sterk en gevarieerd team. We zijn een team met een visie voor volwassenen , jeugd en kinderen.