Over mezelf

In 2006 volbracht ik, Ann, mijn opleiding Voedings- en dieetkunde aan Vesalius te Gent. Ik besloot onmiddellijk na mijn studies om mijn eigen praktijk op te richten. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik doe mijn job met heel veel liefde en plezier. Ik probeer de mensen zo goed mogelijk te motiveren en te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen noden, ik luister dan ook naar ieders verhaal.

Ik ben getrouwd met Sander. In september 2020 zijn we de trotse ouders geworden van ons groot, klein wonder Arthur. In onze vrije tijd sporten en bewegen we graag. Daarnaast is ook koken mijn passie. Je vindt me vaak terug in de keuken, waar ik volop experimenteer en nieuwe recepten probeer. Mijn mannen zijn dan mijn proefkonijnen en mijn jury 😃.

“Gemakkelijk gezegd als je zelf niet hoeft op te letten!” Krijg ik heel vaak te horen, maar niets is minder waar! Ik eet gezond, gevarieerd, ruime portie groenten en fruit, drink veel water, … maar heb ook eens mijn “vieze” goestingskes of geniet bij gelegenheden ten volle van alles zonder schuldgevoel. Ik plan het sporten in en soms doe ik ook gewoon lekker niks.

Wat voor mezelf geldt, geldt ook voor jou. Levenskwaliteit staat voorop: zoeken naar een balans tussen gezond leven en genieten!

Naast mijn werk binnen de groepspraktijk werk ik sinds februari 2010 ook als diëtiste in het OLV van Lourdes Ziekenhuis te Waregem. Hier kom ik in aanraking met heel uiteenlopende diëten en voedingsproblemen en proberen we mensen met ondervoeding op te sporen en te behandelen. Door de combinatie van mijn praktijk met het werk in het ziekenhuis, wordt mijn kennis verder uitgebreid en is er overleg met andere collega’s mogelijk.